Tuesday, May 15, 2012

wawasan, cita-cita dan harapan


woot woot nampak tak knp lagu tu menjadi tema.. haha xde pape pun. sengaje suka2. sedap pulak telinga aku dengar lagu nih. lara, lara dan lara lagi. ehh sape tgh melara ni ? u ke i ? opss aku kott tgh melara sekarang.. no no no baby.. i'm okay. just fine. jiwa kental punya org maa.. hati batu. ego. nak tengok sgt kan aku keras mcm mane ? haa,, come and see me laa dear..aku puas jaga hati orang, orang pijak2 je aku. buat aku macam orang bodoh. aku ada perasaan jugak. aku gila2 ni pun ingat aku xtahu malu ke ?eii bodoh gila laa aku nih.. bodoh siak !! erghh apa aku fikir ni? apa aku nak sebenarnya ni ? betul ke apa yang aku rasa ni ? sape aku utk buat keputusan mcm tu ? aku rasa lain.. kau ada rasa mcm aku rasa ni ?
weyhh Ja apa kau merepek ni? annoying gila..!! orang yang banyak cakap dan banyak ketawa tu adalah orang yang paling senyap apabila berada dalam kesedihan dan masalah. hahha aku ke tu ? kott.. sekarang punya istilah.. cik Siti Norhaiza Hazrah bt Khairil Hassanusi.. fikir diri awak tu dulu. hati awak. perasaan awak. sebelum fikir pasal orang lain. okay done !! from now on aku nak buat apa yang aku rasa aku nak buat. terjun lombong, lompat bangunan tinggi, drive kereta laju2 sampai mampos pun boleh dah ni ?ehh ehh pandai drive ke ? hee  bukan2,, aku nak buat apa yang aku belum pernah buat dan aku rasa dulu aku xboleh buat. i'll try to do all those things.aku nak amek kursus berenang, nak daki gunung lagi, nak snorkeling, nak diving, nak skate boating and the one that i love to do. main gitar. love it damn much yaww !! ambik pengalaman. hidup hanya sekali. so kita enjoy.. jangan fikir sgt hal tu k ja. u can do it.. selama ni u sorg2 jugak kan. daripada hati merana lebih baik sendirian.. am i right dear? tapi adakah aku mampu?

No comments:

Post a Comment