Monday, May 28, 2012

sudah cukup sudah

hmm hi readers, ni nak bengang pun ada. marah pun ada. simpati pun ada, mana satulah kan?
bengang and marah tolong lahh jgn tabur fitnah lagi. i'm begging you bitch !! kau ada family kan ? so jgn nak buat cerita yang tak betul pasal org lain. laki kau anak kau tu jaga !!! second is,  drama tu tak habis2. aku hormat lg kat kau lahh.. jgn bg aku hilang hormat. dtg rumah org bukan cari gaduh ok. hmm xpham..
aku paling benci tgk org gaduh ni. aku akan lari dari tgk bnd tu then masuk bilik nangis. erghhh bodohnya aku !! xpandai nak defends diri langsung. pengecut aku nih ! arghhh tension seyh kalau macam nih. benci korg sume yg porak peranda kan hidup aku !!!hmm cool za cool.. benda remeh je kan ? remehlah sgt.. dr dulu sampai sekarang masalah sama tak habis2.. aku kecik smpai besar panjang ni haa masalahnya tetap sama. kau tao sebab apa sebab kau xpernah nak berubah. makin tua makin matang makin pandai fikir.. kau ada camtu ?tak paham lahh :(
kalau lah aku boleh ubah segalanya ni jadi more better than this. i wish i can..i can change all the wrong things are going rite now since i was a small girl.. until now masalah tu tetap ada. aku xnk semua ni terus2 jd mcm ni.
setiap org nak kan kebahagian.. berikan kami kebahagian tu. jgn ganggu hak kami, jgn ganggu privasi kami. sebab kami xpernah mengganggu ketenteraman org lain.
please... i'm begging u all... cukup2 lah tu tgk kesalahan org. cukup2 lah tabur fitnah tu. ckup2lah buat cerita xbetul tu. ckup2 la bencikan kami. cukup2 lah utk semua tu. hentikan semua tu. cukup hentikan pergaduhan yg xbwk2 apa2 manfaat kpd semua tuh. sama2 kita renungkan.. :) akan kubuktikan satu hari nnt siapa yg salah siapa yg benar. kau buat hal kau, aku buat hal aku. jangan ganggu hal aku. cukup !!

2 comments:

  1. Jaja, Fura tag blog Jaja kat post Fura tau, nak minta izin tau? Kalau tak suka, boleh cakap, nanti Fura delete. Jangan marah alright. By the way, nice blog, sedih baca. Keep up :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa okay.. sorry baru perasan comment ni :)

      Delete